Animació amb Photoshop

Photoshop és quelcom més que una eina de tractament d'imatge. Des de fa moltes versions aquest software incorpora prestacions de vídeo i imatges en moviment que els il·lustradors poden aprofitar per fer de Photoshop una eina que també els ajudi en les seves tasques d'animació. En aquest curs explicarem quines són les principals eines i tècniques que Photoshop posa al nostre abast per tal de aconseguir bons resultats d'animació de forma productiva.
16.09.2021
De 10 a 13 h.
En línia

Coneixements previs
Ja que el curs s’enfoca en les eines pròpies d’animació, és indispensable que ja es coneguin les eines i conceptes bàsics de Photoshop com ara les capes i les principals eines de dibuix per tal que es pugui entendre bé tot el contingut.

Temari
1. Introducció. Com configurar Photoshop per treballar en animació
2. Animació de quadres i animació de vídeo
3. Com treballar amb animació de quadres
Paper Ceba
Passar de capes a quadres
Intercalació
4. Animació amb línia de temps de vídeo
Animació de propietats de capes
Animació d’Efectes
5. Animació 3D
6. Rotoscòpia
7. Vídeo a capes
8. Pannig d’imatges
9. Afegir Àudio
10. Exportació

Detalls del curs

Dia i hora: Dijous 16 de setembre (10 a 13 h) 3 h.

Lloc
Curs no presencial. El pots realitzar des de qualsevol lloc en què disposis d’un ordinador i de connexió a Internet, ja que assistiràs a una aula virtual.

Preu
Soci/es APIC: 10 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a).
Socis/es d’altres associacions federades d’il·lustradors/es: 15 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés).
No socis/es: 33 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés).

Requisits tècnics: Ordinador amb connexió a internet.

Idioma: El curs es realitzarà en català.

Professor
Toni Lirio. Llicenciat en Belles Arts i diplomat en teoria i crítica d’art contemporani. Ha desenvolupat la seva carrera al voltant de les tecnologies multimèdia aplicades a l’entorn gràfic i creatiu i en aquesta àrea ha col·laborat amb fabricants com ara Apple, Adobe, Macromedia, Quark, Wacom, DAZ 3D o Metacreations. La seva experiència docent en tecnologia multimèdia arranca l’any 1992 i ha impartit classes i xerrades amb moltes universitats de l’estat espanyol i portuguès. Actualment treballa com a Systems Engineer en Adobe Systems i està certificat com a “Adobe Certified Expert” en Photoshop, Illustrator i Flash.

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb un ordinador, podràs seguir la classe de manera virtual.
Per tenir accés al curs et donarem un enllaç perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla. Pots fer preguntes a la fi de la classe al xat que hi haurà. També podràs enviar els teus dubtes a la professora al seu correu electrònic.
Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil i que et sentiràs de forma còmoda.

En cas de no haver un mínim de places confirmades, l’APIC es reserva el dret de cancel·lar el curs.
No s’acceptarà la devolució de l’import del curs pagat abans de 48h de l’inici del curs sense una causa justificada.