News

Bill Festival | Els forasters. Il·lustradors catalans en el món

Bill Festival online
Cicle de xerrades Bill Festival 2021

El tema del Bill Festival 2021 és el viatge i la il·lustració.
Volem oferir converses amb il·lustradors/es perquè ens expliquin les seves experiències en el seu context particular i que ens parlin del viatge com a font d’inspiració i creació.

Participa

Carles Ballesteros Oriol
I·lustrador. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i amb Postgrau d’Il·lustració de l’Escola Eina. El 2011 arriba a Xile, on ha fet de professor d’il·lustració a la Universidad Católica, Universidad del Pacífico, Universidad Finis Terrae i Universidad del Desarrollo. Ha col·laborat amb la revista Tretzevents i l’editorial Abadia de Montserrat. El 2014 passa a formar part de l’agència d’il·lustradors Astound dels Estats Units.

Instagram: @carles_ballesteros

Marta Altés
Autora i il·lustradora. Nacuda a Barcelona el 1982. Va estudiar disseny gràfic i il·lustració creativa a l’Escola Eina. Després de treballar durant 5 anys com a dissenyadora gràfica, va estudiar un curs especialitzat en llibres infantils a Anglaterra i ara la fa molt feliç poder dir que és il·lustradora. Viu a Londres i es passa el dia dibuixant i escrivint històries, on ha publicat 11 àlbums il·lustrats traduïts a més de 20 idiomes, i ara mateix, està treballant en el 12è.

Web: marta-altes.com
Instagram: @martaltes

Pau Masiques
Il·lustrador, gravador. Nascut a Barcelona el 1974, actualment resideix a Monterrey (Mèxic). Va estudiar a il·lustració a l’Escola Massana. Mitjançant un llenguatge contundent que transita entre el que és atàvic i el que és contemporani, les seves il·lustracions i els seus gravats es nodreixen de múltiples referències que van des del gravat popular, els còmics, l’expressionisme, l’art marginal, fins a la gràfica d’avantguarda de principis de s. XX.

Web: www.paumasiques.com
Instagram: @paumasiques

Modera

Manuel Clavero
Nascut el 1977. Il·lustrador de llibres, realitzador de còmics, ocasional dibuixant per a premsa i de vegades autor integral de la seva pròpia obra. Va viure a Argentina fins als 20 anys i, després de residir a la ciutat de Los Angeles, es va traslladar a Barcelona el 2002. A més de dedicar-se a l’ensenyament, des d’aquesta ciutat ha aportat el seu art per projectes editorials i publicacions d’Espanya, Argentina i els Estats Units. Obsessiu de les narracions il·lustrades, té publicats més de 25 llibres i espera que siguin molts més.

Instagram: @manuelclaveroarte

www.billfestival.cat
#billfestival