Training

Com aconseguir clients potencials a través de LinkedIn

07.06.2022
De 10 a 11 h.
Online

Dia
07.06.22

Hora
De 10 a 11 h

Lloc
Online

Activitat gratuïta. Places limitades

Descripció
Saps que a LinkedIn pots trobar directament al teu client potencial?
Planificant una estratègia pots aconseguir clients a través d’aquesta xarxa social tan potent.
Per assolir-ho cal elaborar un procediment ben dissenyat, crear notorietat i generar converses amb clients potencials.
En aquest webinar d’1 hora veurem com hauria de ser un perfil de LinkedIn perquè funcioni, com obtenir autoritat i interès a través d’aquesta xarxa social i, finalment, com generar converses amb potencials clients.

Requisits tècnics
Ordinador amb connexió a internet.

Idioma
El webinar es realitzarà en català.

Formadora
Emma Llensa Fita, llicenciada en Filosofia (UdG) i Postgrau en Màrqueting estratègic i de producte (IEBS). L’any 2009 va fundar la revista Carpaccio Magazine per promocionar fotògrafs i il·lustradors emergents. L’any 2010 va fundar l’editorial Atem Books dedicada a publicar fanzins de luxe d’il·lustradors i fotògrafs emergents amb distribució internacional i participació en fires d’arreu del món. L’any 2011 va fundar Ubicuo Studio, empresa dedicada a la creació i desenvolupament d’apps culturals vinculades al món de la il·lustració, la poesia i la fotografia (Conrad Roset, the App; app de Ricardo Cavolo, app del Teatre Lliure, videojoc del grup de música La Pegatina, etc). Es dedica a la consultoria i a la formació en màrqueting digital. Actualment, col·labora amb la Universitat Pompeu Fabra, BAU, Escola d’Art d’Olot, Escola d’Art La Industrial i altres escoles i institucions d’arreu de l’estat espanyol.

¿Com funcionen els nostres webinars?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb un ordinador, podràs seguir la classe de manera virtual.
Per tenir accés al curs et donarem un enllaç perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla.
Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil i que et sentiràs de forma còmoda.