Training

Coneix bé els contractes per defensar-te millor

Si coneixem, entenem i ens mirem bé els contractes que ens proposen, sempre ens serà útil per poder negociar, discutir i sobretot fer valer els nostres drets perquè tot el que decidim de mutu acord quedi ben reflectit en el contracte o en l’acord que signem. Que no ens faci mandra llegir-los, parlar-ne i negociar-los!
09.02.2023
De 10 a 11 h.
Online

Preu
Activitat gratuïta. Places limitades

Requisits tècnics
Ordinador amb connexió a internet.

Idioma
El webinar es realitzarà en català.

Formadora
Mariona Sardà. Advocada, Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (1988 a 1993). Realització de Postgrau de Propietat Intel·lectual durant l’any 1995 a l’Institut d’Estudis Continus de la Universitat Pompeu Fabra.
Des de l’any 1993 exerceix com a Advocada portant assumptes de Dret Mercantil, Dret Civil, Dret Processal Civil i Dret de la Propietat Intel·lectual. Des de l’any 1996 és Assessora Jurídica de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC), i des de l’any 2008 és Assessora Jurídica de la Asociación de Fotógrafos Profesionales de España (AFPE).
Ha estat ponent i participant a diferents cursos i xerrades a l’Escola Llotja de Barcelona, a l’Escola de Fotografia Grisart, a l’APIC (Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya) i a l’AFPE (Asociación de Fotógrafos Profesionales de España), per tractar els drets d’autor i la propietat Intel·lectual.

¿Com funcionen els nostres webinars?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb un ordinador, podràs seguir la classe de manera virtual.
Per tenir accés al curs et donarem un enllaç perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla.
Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil i que et sentiràs de forma còmoda.