Actualidad

Monogràfic ‘Què he de saber del Graphic recording?’

Dia
20.06.24

Hora
De 10 a 11 h

Lloc
Online

Activitat gratuïta. Places limitades

Descripció
El Graphic recording està de moda i moltes empreses i institucions reclamen aquesta tècnica pels seus projectes i esdeveniments.

Però en què consisteix exactament el Graphic recording? Aquest impuls que ha experimentat serà passatger o ja serà incorporat com una manera eficaç de comunicar?

En aquest monogràfic tindrem el testimoni de tres persones vinculades a l’àmbit de la il·lustració que ens ajudaran a analitzar l’impacte i perspectives de futur del Graphic recording en la nostra professió.

Requisits tècnics
Ordinador amb connexió a internet

Idioma
El webinar es realitzarà en català i castellà

Ponents

Clara-Tanit
Il·lustradora i relatora gràfica.
Sóc il·lustradora i dissenyadora. Tinc dos còmics publicats per a l’editorial Astiberri i duc una àmplia trajectòria en el món del Dibuix per a Infants i la Comunicació. Els darrers anys m’he especialitzat en el dibuix en directe i el Gràphic Recording, fascinada per com el Pensament Visual pot ajudar a endreçar la nostra realitat i comunicar-nos millor. Com a relatora gràfica he treballat per a l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona, els Ajuntaments de Castelldefels, Sant Vicens dels Horts o Martorell entre d’altres, el Fòrum Contra les Violències Masclistes així com pel sector privat per empreses com Seat, Gilead o Tempe. També en projectes europeus com el LifMontserrat o Ciutat Educadora de l’Ajuntament de Barcelona.

https://www.claratanit.com
https://www.instagram.com/claratanit.illustration/

Delphine Boghos
Fundadora de PÔM, artista i creadora d’experiències.
Vaig fundar PÔM després d’anys d’experiència en Facilitació Gràfica i en Innovació social a través de l’Art. Delphine és multipotencial. És, entre altres coses, artista, socioantropòloga i facilitadora de processos de canvi. El seu pensament en arborescència i la seva alta sensibilitat li permeten veure els vincles entre idees, percepcions, sensibilitats, visions que poden semblar separats. Els veu i els fa tangibles i concrets: mitjançant el dibuix, l’art i mitjançant la creació d’experiències de col·laboració, comunicació o d’aprenentatge, capaços de reunir diferents singularitats en un espai segur i plural.
Amb PÔM, acompanya els líders i les seves organitzacions en diferents moments i en diferents contextos, utilitzant sempre el dibuix en temps real com una manera de sintetitzar, ancorar i difondre l’essència de les converses. Les experiències que ella crea permeten generar fluxos humans a doble sentit (bottom up, top down), dels líders als equips i dels equips als líders per crear, enriquir i fer viure una cultura col·lectiva, reforçar la identitat, el sentiment de pertinença i la cohesió, creant espais oberts on tots els talents –en tota la seva diversitat i riquesa– puguin desplegar.

https://linktr.ee/pommm
https://www.linkedin.com/in/delphineboghos/
https://www.instagram.com/delphineboghos/?hl=es
https://twitter.com/delphineboghos?lang=es

Martín Tognola
Il·lustrador i animador, col·laborador freqüent a La Vanguardia (ES) i The Wall Street Journal (USA).
Inicia la seva carrera a principis dels 90 a Argentina i el 1995 aterra a Barcelona. Col·labora durant més de 15 anys amb el Periódico de Catalunya. Ha treballat tant per a mitjans locals com internacionals (Time Out, Rockdelux, Telegraph, Washington Post, New York Times, i un llarg etc.). Treballa tant per a editorials com per a publicitat. És coautor del còmic Barcelona Low Cost (Glènat, 2010) i La Furgo (Ed. La Cúpula, 2018).

http://www.martintognola.com
https://www.instagram.com/tognolamartin/
https://x.com/martintognola

¿Com funcionen els nostres monogràfics?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb un ordinador, podràs seguir la classe de manera virtual.
Per tenir accés al curs et donarem un enllaç perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla.
Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil i que et sentiràs de forma còmoda.

Inscripció