Actualidad

Monogràfic: Què he de saber sobre una botiga electrònica de productes il·lustrats?

Hem preparat una trobada online amb Joan Boluda (consultor de màrqueting), Jordi Badia (advocat i gestor administratiu) i Nathalie Ouederni (il·lustradora) per parlar sobre comerç electrònic. Volem que aquest sigui un espai per explicar-te les coses que sabem, perquè tu ens diguis les que saps i conversar entre tothom.

De què parlarem?
– Què entenem per comerç electrònic?
– Puc guanyar-hi molts diners?
– Màrqueting i publicitat
– Intermediaris i factures
– Com es fan els enviaments
– Tipologia productes i de clients
– El licensing en temps de Covid 19

Dia i hora: divendres 19 de març a les 10 h (Duració aproximada: 1,5 hores)

Activitat gratuïta / Places limitades

Si vols participar, confirma’ns l’assistència i t’enviarem un l’enllaç per connectar-te el dia de la sessió.

(Assistiré a la trobada)

Coneix els ponents

Joan Boluda
Consultor de màrqueting online, CEO de boluda.com, plataforma de cursos online de màrqueting i desenvolupament web. Actualment se’l pot escoltar cada dia a les 07:07 en el seu podcast ‘Marketing Online’.

Jordi Badia
Advocat i gestor administratiu en exercici des de l’any 1981. L’any 1991, conjuntament amb la seva germana Carmen van fundar Badia Assessors S.L. dedicada l’assessorament fiscal i laboral. L’any 2010 es fusionen amb dos despatxos professionals de Barcelona formant Blanc Casanova Badia Gestors S.L.P. dels quals n’és soci-director en l’actualitat.

Nathalie Ouederni
Il·lustradora francesa establerta a Barcelona. Treballa majoritàriament amb aquarel·la i tècniques tradicionals compaginant treballs per a clients amb la creació de productes il·lustrats propis per a la seva botiga en línia.