Formación

Gestió del color amb Photoshop

En aquest curs desvelarem quina és l’explicació que hi ha darrere del color per entendre per sempre més com treballar amb ell i que el tema de gestió del color amb eines digitals deixi de ser un misteri.
25.04.2023
De 10 a 12 h.
Online

Descripció
El món del color ha estat sempre un gran misteri i també una font de mals de cap per qui treballa en la indústria gràfica en qualsevol dels seus vessants.

En aquest curs desvelarem quina és l’explicació que hi ha darrere del color per entendre per sempre més com treballar amb ell i que el tema de gestió del color amb eines digitals deixi de ser un misteri.

Per això dividirem la sessió en una primera part on definirem què és realment el color i com es treballa amb els medis digitals i una segona part o farem exercicis pràctics amb eines del Creative Cloud, acompanyats de consells perquè treballar amb la gestió i control del color amb aquest programa no sigui mai més un obstacle.

Temari
· Què és el color
· La percepció del color
· Entendre els espais de color
· Els modes de color a l’entorn Digital. RGB, CMYK, HSL, Lab
· Què són i com treballar amb perfils de colors ICC
· Assignació i conversió de perfils i modes de colors
· Gestió de tintes, UCR, GCR
· Consells per aconseguir colors coherents
· Conclusions

Preu
· 10 € (Soci/a APIC)
Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a.
· 14 € (Soci/a d’altres d’associacions professionals)
Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés.
· 17 € (No soci/a)
Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés.

Requisits previs
No és necessari cap requisit previ.

Requisits tècnics
Ordinador amb connexió a internet.

Idioma
El curs es farà en català.

Formador
Toni Lirio. Llicenciat en Belles Arts i diplomat en teoria i crítica d’art contemporani. Ha desenvolupat la seva carrera al voltant de les tecnologies multimèdia aplicades a l’entorn gràfic i creatiu i en aquesta àrea ha col•laborat amb fabricants com ara Apple, Adobe, Macromedia, Quark, Wacom, DAZ 3D o Metacreations. La seva experiència docent en tecnologia multimèdia arranca l’any 1992 i ha impartit classes i xerrades amb moltes universitats de l’estat espanyol i portuguès. Actualment treballa com a Systems Engineer en Adobe Systems i està certificat com a “Adobe Certified Expert” en Photoshop, Illustrator i Flash.

¿Com funcionen els nostres cursos?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb un ordinador, podràs seguir la classe de manera virtual.
Per tenir accés al curs et donarem un enllaç perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla.
Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil i que et sentiràs de forma còmoda.

Inscriure'm