Actualitat

Bill Festival 2021 (edició digital). Viatjar amb una llibreta

Horari: 18.00 h
Lloc: Activitat online

Cicle de xerrades Bill Festival 2021

El tema del Bill Festival 2021 és el viatge i la il·lustració.
Volem oferir converses amb il·lustradors/es ens expliquin les seves experiències en el seu context particular i que ens parlin del viatge com a font d’inspiració i creació.

Pròxima activitat

Taula rodona: ‘Viatjar amb una llibreta’
Dimarts 29 de juny del 2021 a les 18:00h

Consulta tota la informació

Participa

Enrique Flores
Il·lustrador professional des de fa uns trenta anys. Ha il·lustrat més de 200 llibres per a les principals editorials espanyoles (Anaya, Santillana, SM) i ha publicat més de 1000 dibuixos durant els últims 10 anys al diari EL PAÍS. En el camp dels quaderns de viatge ha fundat i dinamitzat diversos col·lectius, impartit infinitat de cursos i publicat alguns llibres, avui difícils de trobar.
Instagram @enriquedibuja
Web: www.4ojos.com/blog

Lluïsot
Ninotaire (cartoonist) per instint, comiquero per passió, esquetxer per vici, professor de dibuix per vocació. Va començar a publicar els seus dibuixos en revistes humorístiques i diaris. També ha dibuixat molts llibres infantils i de text. Dels seus viatges, torna carregat de dibuixos dels que s’han publicat tres llibres: “Una temporada en Calcuta” de la editorial MediaVaca , “India” d’edicions Chuppi, “Chiapas a deshora” de l’editorial Acontravent, “El Raval: un món de cultura” per la col·lecció “Carnet de Voyage”.
Instagram: @lluisot_barcelona
Blogs: Lluisot viajesCALCUTAIndia SadduhsIndia MendigosIndia animalesIndia autoedicionesLlibre de El Raval

Maru Godàs
Barcelona 1966. Pinto, dibuixo, ensenyo i viatjo. Encara que la meva formació i gran part de la meva vida professional han estat enfocades al disseny gràfic, actualment em dedico a la pintura i la il·lustració, així com a fer llibres i a dibuixar en quaderns de viatge. Entre alguns dels meus clients es troben National Geographic, RBA, Planeta, La Vanguardia, el Periódico, CaixaForum, La Caixa, Editorial GG, Zahorí de ideas, Diputació de Barcelona, Àrea metropolitana de BCN, etc. Com autora he publicat alguns llibres, entre ells “Park Güell Journey” un llibre de dibuix urbà sobre el Park Güell, i “Belleza Orgànica” amb l’editorial GG.
Instagram: @marugodas
Web: www.marugodas.com

Modera

Alejandro Santos
Il·lustrador de Barcelona (1964). Graduat en Dibuix a l’Escola Massana en 1996, s’ha dedicat intensament a l’urban sketching des de 2002. Ha publicat per l’Ajuntament de Barcelona i en diverses col·laboracions amb centres
d’investigació. Ha participat en festivals de carnets de viatge a Clermont Ferrand, Brest i Carcassonne i també en exposicions sobre el sketching, a França i Espanya, a més d’impartir tallers i cursos sobre el tema. Amb el temps
es decanta per un sketching fluid, alliberat de la concreció de la línia, especialitzant-se en espais oberts i poc aprehensibles, com la platja.