Actualitat

Bill Festival | La il·lustració com a crònica de la realitat social

Cicle de xerrades Bill Festival 2021

El tema del Bill Festival 2021 és el viatge i la il·lustració.
Volem oferir converses amb il·lustradors/es ens expliquin les seves experiències en el seu context particular i que ens parlin del viatge com a font d’inspiració i creació.

Pròxima activitat

Taula rodona: ‘La il·lustració com a crònica de la realitat social
Dimarts 19 d’octubre del 2021 a les 17:00h

Participa

Sagar
Il·lustrador i dibuixant. Sagar porta bastant temps a Barcelona i sempre ha mantingut el seu punt de vista com el d’algú que ve de fora. Després d’estudiar Belles Arts va començar a treballar d’il·lustrador fins que un moment casual va xocar amb els USK’s i això va canviar la percepció del dibuix i la importància d’observar. Treballa fent còmic, il·lustracions i escenografies, amb un intent d’acostar-se el naturalisme i la quotidianitat que ens envolta.
http://sagarfornies.com 
Instagram: @sagarfornies

Sarah Glidden
Dibuixant i il·lustradora de no ficció que viu a Brooklyn. Les seves novel·les gràfiques inclouen How to Understand Israel in 60 Days or Less (que va aparèixer a la sèrie de millors còmics americans) i Rolling Blackouts, que va ser
un èxit de vendes del New York Times.
Els seus breus articles sobre còmics han aparegut a The New York Times, The Guardian, Internazionale, El País Semanal i a diverses altres publicacions.
www.sarahglidden.com
Instagram i Twitter: @sarahglidden

Susanna Martín
Dibuixant de còmics. És llicenciada en Història i graduada en Il·lustració i Arts del Mur. Col·labora amb diferents editorials i mitjans com a il·lustradora i dibuixant de còmics, publicant també diverses novel·les gràfiques de caràcter social per a agències i ONG’s. Aquest 2021 està fent el guió i dibuixant la novel·la gràfica “Anar-se’n o morir”. Forma part del col·lectiu Autoras de Cómic.
Tumblr: susannamarteen.tumblr.com
Instagram/Twitter: @susannamarteen
Facebook: susannamartin.comics

Modera

Pol Guillén
Il·lustrador de Barcelona (1964). Graduat en Dibuix a l’Escola Massana en 1996, s’ha dedicat intensament a l’urban sketching des del 2002. Ha publicat per l’Ajuntament de Barcelona i en diverses col·laboracions amb centres
d’investigació. Ha participat en festivals de carnets de viatge a Clermont Ferrand, Brest i Carcassonne i també en exposicions sobre el sketching, a França i Espanya, a més d’impartir tallers i cursos sobre el tema.