Actualitat

Bill Festival | La il·lustració en el debat global

Bill Festival online
Cicle de xerrades Bill Festival 2021

El tema del Bill Festival 2021 és el viatge i la il·lustració.
Volem oferir converses amb il·lustradors/es perquè ens expliquin les seves experiències en el seu context particular i que ens parlin del viatge com a font d’inspiració i creació.

Participa

Cinta Fosch
Il·lustradora. Actualment viu i treballa a Barcelona. Va estudiar disseny gràfic i il·lustració i, posteriorment, es va graduar en Història de l’art. Treballa com a il·lustradora de premsa, col·laborant regularment amb el mitjà d’informació internacional Revista 5W, i també realitza il·lustracions pel sector editorial.

www.cintafosch.com

Edel Rodríguez
Artista i autor. Va néixer a l’Havana, Cuba el 1971. És col·laborador habitual de la pàgina d’Op Ed de The New York Times i de la revista The New Yorker. Ha creat més de cent portades de diaris i revistes per a clients com TIME Magazine, Newsweek, Der Spiegel, The Nation, The New Republic i The Village Voice.

www.edelrodriguez.com / www.edelr.com
Instagram: @edelrodriguez
Twitter: @edelstudio
Facebook: @studioedel

Fernando del Villar
Dissenyador gràfic editorial nascut a Ciutat de Mèxic el 1981, ha dissenyat revistes, diaris i llibres i actualment, és el director d’art de la revista literària Letras Libres. Durant 10 anys ha col·laborat amb il·lustradors com Raúl Arias, Alexandre Magallanes, Manuel Monroy, Martín Elfman, Jonathan López, entre molts d’altres. Sota la seva direcció, la revista ha guanyat els reconeixements de disseny ‘a! Disseny’ i els ‘SPDs’ pel contingut imprès i digital.

Modera

Martín Elfman
Il·lustrador i viatger nascut a Buenos Aires. Ha viscut en un Kibbutz a Israel, a Barcelona, Lisboa, Venècia, Nàpols i La Paz (Bolívia). El seu treball s’ha publicat als diaris The New York Times, The Wall Street Journal, The Boston Globe i en revistes com The Economist i The New Republic entre molts altres. És col·laborador habitual del diari El País.

www.martinelfman.com

www.billfestival.cat
#billfestival