Actualitat

Els NFTs en el món de l’art i la il·lustració’

Activitat conjunta de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC) i la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya (PAAC)

Dia
05.05.22

Hora
De 10 a 11 h

Lloc
Online

Hola, hem preparat una trobada online amb l’Abel Garriga (advocat), l’Anna Carreras (artista digital i programadora creativa), la Malen Company (Il·lustradora freelance especialitzada en moda) i en Santi Garcia (enginyer industrial i MBA), per parlar sobre NFTs aplicats a l’art. Volem que aquest sigui un espai per explicar-te les coses que sabem, perquè tu ens diguis les que saps i conversar entre tots i totes.


Activitat gratuïta / Places limitades
Si vols participar, confirma’ns l’assistència i t’enviarem un l’enllaç per connectar-te el dia de la sessió.

Inscriure’m

Coneix els ponents

Abel Garriga
Advocat.
Treballa a la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya (PAAC) com a advocat especialitzat en propietat intel·lectual.

Anna Carreras
Artista digital i programadora creativa.
Interessada en experimentar l’ús d’algoritmes generatius i codi creatiu com a mitjà de comunicació i generador d’experiències. També li interessa la complexitat que es desprèn de petits comportaments senzills, allò complex que emergeix i que es dibuixa de l’equilibri entre l’ordre i el caos. Intenta captar la diversitat i la riquesa de la complexitat treballant amb algorismes visuals creant art generatiu.
Ha exposat instal·lacions digitals i peces artístiques arreu: al Medialab Prado Madrid, al Sónar, al MIRA festival d’Arts Visuals, Abandon Normal Devices Liverpool, IGNITE San Francisco, i online a galeries d’art generatiu com Feral File i ArtBlocks curated.

Malen Company
Il·lustradora freelance especialitzada en moda.
Especialitzada en gravat en els seus estudis de Belles Arts, també pinta i il·lustra, i va cursar un postgrau en il·lustració de moda a la LCI. Ha participat en nombroses exposicions tant col·lectives com individuals i el seu treball, La casa que crema, va ser seleccionat per la Universitat de Belles Arts de Barcelona com un dels millors del seu any.

Santi Garcia
Enginyer industrial i MBA
Treballa en projectes blockchain des del 2017, darrerament com a formador i consultor. Ha participat en diferents DAOs (Organitzacions Autònomes Descentralitzades), en projectes NFT i actualment en la confluència de totes dues disciplines a través de la comercialització de futurs de vi mitjançant NFTs.

Inscriure'm