Actualitat

Monogràfic: Què he de saber sobre el muralisme?

Hem preparat una trobada online amb en Javier de Riba (artista visual), la Nirvana Jiménez (il·lustradora i muralista) i en Sergi Bastida (muralista), per parlar sobre muralisme. Volem que aquest sigui un espai per explicar-te les coses que sabem, perquè tu ens diguis les que saps i conversar entre tothom.

Temari
– Què entenem per muralisme
– Requisits tècnics i formació necessària
– Quins clients potencials podem trobar i tipus d’encàrrec
– Preus, contractes i condicions del sector
– Situació del sector en l’actualitat i perspectives de futur

Coneix els ponents

Javier de Riba
Artista visual

Artista visual català i membre del col·lectiu Reskate juntament amb Minuskula. Com a equip realitzen sobretot muralisme a l’espai públic. La seva feina els ha dut a pintar murals de gran format arreu del món: des dels Estats Units a la Xina passant per diversos països d’Europa. En solitari, principalment treballa el cartellisme, la il·lustració satírica i diversos projectes d’intervenció a l’espai públic entre els quals destaca el projecte Floors amb el que pinta patrons modernistes a terres de llocs abandonats.

Web: www.reskatestudio.com / www.javierderiba.com
Instagram i Twitter: @reskatestudio / @javierderiba
Facebook: @JRGraphics / @/reskatestudio

Nirvana Jiménez Montagut
Direcció d’Art, Il·lustració i muralisme

Dibuixa i dissenya per a projectes publicitaris, editorials, corporatius o tèxtils i intervé espais públics i privats amb il·lustració mural o interactiva.
Responsable de la imatge de festivals com el Black Music Festival, Festival Acústica, Sons del Món o Festival Strenes y de més de 25 discs musicals, entre ells ‘De vent i ales’ i ‘El cor de la terra’ de Txarango o ‘Cercles’ de Sopa de Cabra.
Ha realitzat murals de fins a 1700 m2 per a ajuntaments, escoles i establiments comercials.

Web: www.nirvanajimenez.com
instagram: @nirvanajimenez_std

Sergi Bastida
Muralista

Des de petit visc la pintura com la meva millor forma d’expressió. Anys més tard em vaig enfrontar per primera vegada al repte de pintar sobre una paret, i davant d’aquell gran llenç buit vaig saber que el grafit formaria sempre part de la meva vida, tant com jo sóc part de cadascun dels murals que pinto.
Actualment, em dedico al muralisme i al disseny gràfic de manera exclusiva. Haver arribat a aquest punt, em permet gaudir de la meva professió al dia a dia i dedicar part del temps a una altra de les meves grans passions: els animals i la promoció de la seva adopció a través de la pintura.

Web: www.sergibastida.com
Instagram: @bastidasergi / @sergibastida.muralart

Imatge: Mural de Reskate Studio, guanyador dels Premis Junceda 2021 en la categoria d’Espais Específics.