Actualitat

Monogràfic ‘Què he de saber sobre la il·lustració científica?’

Dia
08.06.23

Hora
10 a 11 h

Format
Online

Continguts

  • Què entenem per il·lustració científica
  • Requeriments i formació necessària
  • Quins clients potencials podem trobar i tipus d’encàrrec
  • Preus, contractes i condicions del sector

Activitat gratuïta / Places limitades
Si vols participar, confirma’ns l’assistència i t’enviarem un l’enllaç per connectar-te el dia de la sessió.

La sessió no serà gravada.

INSCRIURE’M

Coneix els ponents

Alba Azaola Santos
Il·lustradora.
Biòloga amb un màster a Oceanografia, després d’anys treballant en diversos llocs i projectes (entre d’altres, un documental sobre la sobreexplotació pesquera, ‘Desierto líquido’, amb diversos premis internacionals), va decidir estudiar el cicle d’Il·lustració a Olot, i després el postgrau d’Il·lustració Científica a la mateixa ciutat.
Actualment fa projectes molt variats, tant relacionats amb la il·lustració científica com d’altres (publicacions, murals, cartells, etc). Acaba de publicar dos àlbums amb Akiara Books i té una guia botànica pendent de publicació amb Comanegra.

www.albaazaola.com
www.instagram.com/albaazaola/

Blanca Martí de Ahumada
Historiadora de l’Art, Il·lustradora científica i naturalista, coordinadora del Màster d’Il·lustració científica de la Universitat de Girona.
Ha realitzat il·lustracions per a diferents publicacions d’àmbit estatal i internacional. També ha il·lustrat material pedagògic per a cases de natura o centres de fauna, com ara Molló Parc o el Centre d’Estudi i divulgació del Llop Signatus.
Ha exercit com a docent en associacions, ajuntaments, museus d’història natural i escoles professionals d’art, així com en l’àmbit universitari, actualment a la Universitat de Girona.
Va guanyar el premi Junceda en categoria Científica l’any 2021.

www.blancamarti.com
www.instagram.com/blanca_marti_/
www.facebook.com/profile

Roc Olivé Pous
il·lustrador científic, especialitzat en il·lustració paleontològica
Va cursar el grau superior d’il·lustració a la Llotja i la llicenciatura en Belles Arts a la UB, té un màster en paleontologia i des de fa quinze anys que treballa en l’il·lustració científica.
Ha treballat per nombroses editorials (Glosa, Lynx, Cossetania, Edebé, Tundra…) i per l’Aquarium de Barcelona, la Xarxa de Museus de Paleontologia dels Pirineus i actualment a l’institut Català de Paleontologia, com ha il·lustrador paleontològic.

www.instagram.com/rocolivepous/

Inscriure'm