Actualitat

Monogràfic ‘Què he de saber sobre la il·lustració en moviment?’

Hem preparat una trobada online amb la Clementine Suraud (il·lustradora), en Genís Rigol (animador i dibuixant de còmics), la Gina Thorstensen (artista visual) i en Martín Tognola (il·lustrador i dibuixant), per parlar sobre il·lustració en moviment. Volem que aquest sigui un espai per explicar-te les coses que sabem, perquè tu ens diguis les que saps i conversar entre tothom.

Temari

· Què entenem per il·lustració en moviment
· Requisits tècnics i formació necessària
· Quins clients potencials podem trobar
· Preus, contractes i condicions del sector
· Situació del sector en l’actualitat i perspectives de futur

Dia i hora: dimarts 22 de juny a les 10 h (Duració aproximada: 1,5 hores)

Consulta el vídeo de la xerrada

Coneix els ponents

Clementine Suraud
Il·lustradora freelance des de l’any 2018. Veient l’interès creixent dels seus clients pels continguts animats, va seguir un curs d’animació amb After Effects, i ara l’animació de vídeos de cànons infantils i clips promocionals representen una part cada cop més important de la seva feina.

Genís Rigol
Animador i dibuixant de còmics. El seu procés d’animació combina la tècnica amb l’experimentació. Actualment viu a Angoulema, on és artista resident a La Maison des Auteurs.

Gina Thorstensen
Artista noruega que treballa en diversos camps, com la il·lustració, l’animació, la pintura mural, l’escultura i la realitat virtual.

Martín Tognola
Col·laborador freqüent a La Vanguardia (ES), The Wall Street Journal (USA) i The Telegraph (UK). Inicia la seva carrera a principis dels 90 a l’Argentina i el 1995 aterra a Barcelona. Col·labora durant més de quinze anys amb el Periódico de Catalunya. Ha treballat tant per a mitjans locals com per a internacionals (Time Out, Rockdelux, The Washington Post, The New York Times, i un llarg etc.). Treballa tant per a editorials com per a publicitat. És coautor del còmic Barcelona Low Cost (Glènat, 2010) i La Furgo (Ed. La Cúpula, 2018).