Actualitat

Revisió de portafolis amb Pema Maymó (Editorial La Galera)

19 de febrer 2021

A qui va dirigit
A il·lustradors i il·lustradores que treballin en l’àmbit del llibre infantil i juvenil.

Inscripcions
Et respondrem per confirmar plaça. Les persones inscrites rebreu un enllaç de connexió virtual i l’assignació d’un torn de 15 minuts (que no es podrà canviar) dins la franja indicada.

Revisions de portafolis
S’haurà de tenir preparada una mostra del teu portafolis en format digital. En entrar en la plataforma virtual, et donarem permís per compartir pantalla per mostrar-lo a la revisora.

Preu
Socis/es APIC: Gratuït.
No socis/es: 20 euros/sessió (s’enviarà un número de compte per fer l’ingrés).

Places limitades. S’atorgaran per ordre d’arribada de correu electrònic.

Biografia de la revisora
Pema Maymó. Amb una trajectòria de més de vint anys en l’àmbit de la comunicació cultural i l’edició, des del passat mes de novembre està al capdavant de La Galera, el segell infantil i juvenil de Grup Enciclopèdia. Abans havia treballat com a editora a l’àrea de Ficció Internacional de Planeta i va ser editora de Columna Edicions.

Col·laboradora regular del projecte cultural El Culturista, també va ser la responsable de comunicació de l’Institut del Teatre durant sis anys.

La Galera és el segell degà de Grup Enciclopèdia, amb més de 55 anys de trajectòria editant llibres per a infants i joves en català i castellà.

El seu catàleg compta amb clàssics com Mercè Rodoreda, Josep Vallverdú, Joaquim Carbó, Emili Teixidor o Sebastià Sorribas, i autors bestsellers com Susanna Isern, Jordi Sierra i Fabra, Àngel Burgas, Alejandro Palomas, Teresa Duran, Jordi Folk, Lluís Prats i Oriol Canosa.

Entre els il·lustradors que col·laboren amb la Galera hi ha Pilarín Bayés, Roser Calafell, Miguel Gallardo, Jordi Lafebre i Laia Berloso.