Formació

Aprèn a fer la teva botiga online amb Woocommerce i Elementor

La venda online de productes d’il·lustració, igual que la resta de vendes online en general, ha experimentat un augment molt important en l’últim any. Tenir una plataforma pròpia, sense intermediaris, et dóna una gran possibilitat d’obrir noves vies d’ingressos i una imatge de professionalitat. En aquest curs t’ensenyarem com fer-ho amb dos plugins de WordPress: Woocommerce i Elementor.
09.12.2021
De 10 a 12 h.
En línia

Requisits 
Per tal de poder aplicar els coneixements del curs, serà imprescindible tenir instal·lat el gestor de continguts WordPress en allotjament (hosting) i domini propi. També serà necessari obrir prèviament un compte de la passarel·la de pagament Stripe (és gratuïta i la que recomanem per a aquest tipus de botiga). Sense aquests requisits, no serà possible fer el curs.

A les persones inscrites al curs se li facilitarà el plugin Elementor PRO sense límits (valorat en 49 USD), per instal·lar-lo abans de començar el curs.

TEMARI

Dijous 9 desembre: Woocommerce
Instal·lació
Configuració i ajustos
Creació i tipus de productes
Enviaments i zones
Impostos i taxes
Passarel·les de pagament
Comandes
Cupons

Divendres 10 desembre: Elementor
Instal·lació i configuració
Diferències entre versió normal i Pro
Maquetació bàsica
Elements i mòduls
Creant les pàgines amb Elementor
Home page
Menú i peu de pàgina
Pàgina de producte
Arxiu de productes
Responsive
Ús de plantilles

DETALLS DEL CURS

Data i horaris
Dijous 9 de desembre (10 a 12 h) i divendres 10 de desembre (10 a 12 h)

Lloc
Curs no presencial. El pots realitzar des de qualsevol lloc en què disposis d’un ordinador i de connexió a Internet, ja que assistiràs a una aula virtual.

Preu
Socis/es APIC: 15 euros
Socis/es d’altres associacions federades d’il·lustradors/es: 20 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)
No socis/es: 45 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Idioma
El curs es realitzarà en castellà.

Professora
Anaïs Berbel és especialista en WordPress, en concret en l’optimització i millora de la velocitat. Fa classes i ofereix serveis d’optimització en Anaislab, el seu negoci en línia, on porta i aplica la filosofia minimalista i efectiva a tots els negocis en línia amb els quals treballa. Menys és més i encara més en el món en línia.

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb el teu ordinador, podràs seguir la classe de forma virtual.
Per tenir accés al curs t’enviarem un enllaç de la plataforma Zoom perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla. Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil.