Formació

Com fer vídeos curts per les xarxes socials. Viralitza el teu treball d’il·lustrador/a

En la cursa per a captar l'atenció a les xarxes socials, el vídeo s'ha convertit en un aliat per a tenir-hi més presència. És el contingut que més es viralitza, el que afavoreix els algorismes i, en definitiva, el que més agrada als usuaris.
14.03.2024
De 10 a 13 h.
En línia

Descripció
En la cursa per a captar l’atenció a les xarxes socials, el vídeo s’ha convertit en un aliat per a tenir-hi més presència. És el contingut que més es viralitza, el que afavoreix els algorismes i, en definitiva, el que més agrada als usuaris.

Ara bé, qualsevol mena de vídeo et servirà? La resposta és no. Les xarxes tenen el seu propi llenguatge. Són plataformes d’entreteniment i el típic vídeo per a vendre ja no funciona. Cal que siguin curts i dinàmics.

En aquest curs farem vídeos per visibilitzar el treball d’un il·lustrador/a. De manera pràctica, veurem unes pinzellades del llenguatge visual a les xarxes i practicarem amb l’app Capcut perquè en acabar la formació tinguis els recursos per a fer els teus propis vídeos.

Si ets il·lustrador/a, simplement aplicant 2 o 3 consells podràs aconseguir resultats espectaculars!

Comentaris sobre l’app
Per aprofitar aquesta formació, que serà eminentment pràctica, caldrà tenir instal·lada al teu telèfon mòbil l’app ‘CapCut’, gratuïta i compatible amb totes plataformes. La trobaràs a la botiga del sistema operatiu del teu dispositiu.

Temari
• Pautes per a fer vídeos per xarxes. Format, durada, dinamisme
• Anàlisi d’exemples inspiradors
• Com fer i editar un vídeo amb CapCut

Preu
• 15 € (Soci/a APIC)
Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a.
• 20 € (Soci/a d’altres d’associacions professionals)
Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés.
• 25 € (No soci/a)
Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés

Requisits previs
No és necessari cap requisit previ

Requisits tècnics
Ordinador amb connexió a internet

Idioma
El curs es farà en català

Formadora
Mònica Urrútia Azcon. Dinamització de comunitats i generació d’estratègies digitals a Internet. Col·labora amb pymes en la creació de plans de màrqueting digital. Ha estat formadora pel Govern de la Generalitat i les seves conselleries.

¿Com funcionen els nostres cursos?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb un ordinador, podràs seguir la classe de manera virtual.

Per tenir accés al curs et donarem un enllaç perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla.
Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil i que et sentiràs de forma còmoda.