Formació

Com vendre amb Instagram. Crea el teu catàleg de productes

Instagram s'ha proposat potenciar les vendes a través de la xarxa i des del mes de juliol ja es pot comprar sense sortir de l'aplicació. La visibilitat que Instagram està donant als productes en venda obre grans possibilitats al teu projecte creatiu. En aquesta formació aprendràs com crear un catàleg de productes a Instagram per poder etiquetar les publicacions amb preu i que enllacin a la teva botiga online.
19.01.2021
De 10 a 13 h.
En línia

Especificació
Aquesta opció d’Instagram ara mateix només està disponible als EUA, però d’aquí poc la tindrem a Europa i a altres països del món. La companyia dóna prioritat a aquesta funcionalitat, per tant, pensem que no tardarem gaire a poder-la utilitzar.

Important! Requisit
Les persones inscrites hauran de tenir activat el compte business d’Instagram.

Temari
Requisits per tenir botiga a Instagram
Com crear un catàleg de productes
Trucs per destacar i fer més atractius els productes
Com captar l’atenció amb les imatges dels productes que venem
Com fer un anunci pas a pas
Segmentació, pressupost
Tipus d’anuncis a Instagram
Introducció al gestor d’anuncis de Facebook
Anuncis que funcionen
Què cal evitar en publicitat

Detalls del curs

Dia i hora
Dimarts 19 de gener del 2021 (10 a 12.30 h) (2,5 hores)

Lloc
Curs no presencial. El pots realitzar des de qualsevol lloc en què disposis d’un ordinador i de connexió a Internet ja que assistiràs a una aula virtual.

Preu
Socis/es APIC: 10 euros
Socis/es d’altres associacions federades d’il·lustradors: 10 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)
No socis/es: 33 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Requisits tècnics
Ordinador amb connexió a internet.

Idioma
El curs es realitzarà en català.

Professora
Mònica Urrutia Azcon. Dinamitzadora de comunitats, projectes 2.0 i creació d’estratègies digitals a Internet. Col·labora amb pymes en la creació de plans de màrqueting digital. Ha estat formadora pel Govern de la Generalitat i les 12 conselleries. Fa formació a diversos programes de Barcelona Activa com ‘Obert al Futur’ orientat al petit comerç. Imparteix cursos en diversos ajuntaments.

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb el teu ordinador, podràs seguir la classe de forma virtual. Per tenir accés al curs t’enviarem un enllaç de la plataforma Zoom perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla. Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil.