Formació

Màrqueting per a la meva botiga online d’il·lustració

Començar a vendre a internet és tot un món ple d’oportunitats, però també de tècniques i estratègies a tenir en compte per fer efectiva aquesta part de la teva feina d’il·lustrador/a. En aquest curs aprendràs bones pràctiques per a donar-te a conèixer i vendre millor i treure el màxim profit de la teva botiga online.
14.04.2021
De 10 a 12 h.
En línia

Preu
Soci/es APIC: 8 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a).
Socis/es d’altres associacions federades d’il·lustradors/es: 12 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés).
No socis/es: 22 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés).

Requisits tècnics
Ordinador amb connexió a internet.

Idioma
El curs es realitzarà en català.

Formador
Joan Boluda. Consultor de màrqueting online, CEO de boluda.com, plataforma de cursos online de màrqueting i desenvolupament web. Actualment se’l pot escoltar cada dia a les 07:07 en el seu podcast ‘Marketing Online’, on parla de conceptes, tècniques, estratègies i notícies del món del màrqueting digital.

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb un ordinador, podràs seguir la classe de manera virtual. Per tenir accés al curs et donarem un enllaç perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla. Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil i que et sentiràs de forma còmoda.