Màrqueting per a la meva botiga online d’il·lustració

Començar a vendre a internet és tot un món ple d’oportunitats, però també de tècniques i estratègies a tenir en compte per fer efectiva aquesta part de la teva feina d’il·lustrador/a. En aquest curs aprendràs bones pràctiques per a donar-te a conèixer i vendre millor i treure el màxim profit de la teva botiga online.
14.04.2021
De 10 a 12 h.
En línia

Preu
Soci/es APIC: 8 euros (Es passarà la quota per l’entitat bancària del soci/a).
Socis/es d’altres associacions federades d’il·lustradors/es: 12 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés).
No socis/es: 22 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés).

Requisits tècnics: Ordinador amb connexió a internet.

Idioma: El curs es realitzarà en català.

Formador
Joan Boluda. Consultor de màrqueting online, CEO de boluda.com, plataforma de cursos online de màrqueting i desenvolupament web. Actualment se’l pot escoltar cada dia a les 07:07 en el seu podcast ‘Marketing Online’, on parla de conceptes, tècniques, estratègies i notícies del món del màrqueting digital.

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb un ordinador, podràs seguir la classe de manera virtual. Per tenir accés al curs et donarem un enllaç perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla. Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil i que et sentiràs de forma còmoda.

En cas de no haver un mínim de places confirmades, l’APIC es reserva el dret de cancel·lar el curs.
No s’acceptarà la devolució de l’import del curs pagat abans de 48h de l’inici del curs sense una causa justificada.