Formació

Millora el teu posicionament a Google i l'experiència d'usuari/a del teu lloc web

Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i perquè els usuaris puguin trobar la teva web. En aquest curs t'ensenyarem les tècniques de posicionament natural o SEO per aparèixer en els primers resultats a Google així com la importància de l'experiència d'usuari/a en el SEO actual, quins elements la conformen i alguns trucs i consells per a millorar-la en el teu lloc web. Un dels factors més importants de l'experiència d'usuari/a és la usabilitat, i volem explicar-te quins són els seus principis bàsics i com pots aplicar-la al teu lloc web.
01.06.2021
De 10 a 13 h.
En línia

Requisits previs

No és necessari cap requisit previ.

Temari
1. Idees inicials clau sobre SEO
2. Definició de posicionament natural
3. Indexació de la nostra web a Google
4. Com cercar les paraules clau del teu projecte
5. Tècniques de posicionament natural
6. La importància de l’experiència d’usuari/a per al SEO actual
7. Com millorar l’experiència d’usuari/a del teu lloc web (mètriques, trucs i consells)
8. Principis generals d’usabilitat i com aplicar-los

Detalls del curs

Data i horaris
Dimarts 1 de juny (10 a 13 h) 3 h.

Lloc
Curs no presencial. El pots realitzar des de qualsevol lloc en què disposis d’un ordinador i de connexió a Internet, ja que assistiràs a una aula virtual.

Preu
Socis/es APIC: 10 euros
Socis/es d’altres associacions federades d’il·lustradors: 15 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)
No socis/es: 33 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Requisits tècnics
Ordinador amb connexió a internet.

Idioma
El curs es realitzarà en castellà.

Professora
Alejandra Ferrer és professora de màrqueting i creació web. Està al capdavant de Magma3interactiva des del 2006, una microempresa dedicada al desenvolupament web i a la formació en noves tecnologies en les àrees de disseny, multimèdia, creació web, Internet i empresa, màrqueting. Treballa per a Barcelona Activa des de l’any 1998. Ha impartit formació presencial i virtual a universitats, col·legis professionals, diversos departaments de la Generalitat de Catalunya, entitats municipals i consorcis, així com a empreses del sector de la comunicació (modalitat in company).

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb el teu ordinador, podràs seguir la classe de forma virtual.
Per tenir accés al curs t’enviarem un enllaç de la plataforma Zoom perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla. Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil.

En cas de no haver un mínim de places confirmades, l’APIC es reserva el dret de cancel·lar el curs
No s’acceptarà la devolució de l’import del curs pagat abans de 48h de l’inici del curs sense una causa justificada.