Formació

Storytelling per il·lustradors/es: aprèn a desenvolupar habilitats narratives

Les històries són una de les eines més poderoses del món per comunicar idees, transmetre emocions o capturar l’atenció d’una audiència. Les històries són tan importants que l’aprenentatge de tècniques narratives no hauria d’estar reservat exclusivament a periodistes, guionistes o escriptors. Els mecanismes de la narrativa poden ser utilitzats per qualsevol professional perquè tenen infinitat d’aplicacions pràctiques: els podem tenir en compte a l’hora de dissenyar projectes, organitzar el contingut d’un web o publicar en xarxes socials. Les habilitats narratives es poden entrenar i aquest curs et proporcionarà una bona base per començar a fer-ho en l’àmbit de la il·lustració.
17.06.2021
De 10 a 13 h.
En línia

Objectius del curs
Aprendre els fonaments de la narrativa.
Aprendre a aplicar mecanismes narratius en àmbits diversos.
Conèixer eines digitals senzilles per treballar amb storytelling

Requisits previs

No és necessari cap requisit previ.

Temari
La importància de l’storytelling i com entrenar habilitats narratives
Teoria i mecanismes de la narrativa
Eines digitals per crear storytelling
Com continuar aprenent

Col·lecció de recursos i quadern d’exercicis per continuar treballant habilitats narratives.

Detalls del curs

Data i horaris
Dijous 17 de juny (10 a 13 h) 3 h

Lloc
Curs no presencial. El pots realitzar des de qualsevol lloc en què disposis d’un ordinador i de connexió a Internet ja que assistiràs a una aula virtual.

Preu
Socis/es APIC: 10 euros
Socis/es d’altres associacions federades d’il·lustradors/es: 15 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)
No socis/es: 33 euros (Es facilitarà un núm. de compte per realitzar l’ingrés)

Requisits tècnics
Ordinador amb connexió a internet.

Idioma
El curs es realitzarà en castellà.

Professora
Andrea García és especialista en noves tecnologies i cultura digital. Imparteix formació sobre estratègia digital en programes universitaris, institucions públiques i empreses privades. Fa classes sobre Gamificación i Storytelling a Barcelona Activa. La seva àrea de treball té a veure amb l’exploració de les possibilitats creatives i comunicatives de les noves tecnologies.

Com funcionen els nostres cursos online?
El funcionament és molt senzill. Des de l’ordinador de casa teva o des de qualsevol lloc en què et puguis connectar a Internet amb el teu ordinador, podràs seguir la classe de forma virtual. Per tenir accés al curs t’enviarem un enllaç de la plataforma Zoom perquè accedeixis a l’aula de forma senzilla. Si no ho has fet mai, ja veuràs que és molt fàcil.