Premis Junceda 2020

Aquest any hem tingut el plaer de celebrar la XVIII edició dels Premis Junceda, els guardons que premien totes les àrees de la il·lustració i en aquesta ocasió la Cerimònia va ser el dia 17 de desembre a les 19 h via digital; presentada per Júlia Solans i amb connexió en directe amb cada un dels premiats, adaptant-nos a aquests temps que vivim.

Com cada any, l’objectiu ha estat difondre la disciplina dels creadors i creadores de la il·lustració residents a Catalunya, en totes les seves aplicacions, premiant aquells projectes que han destacat en cada una de les categories.

La il·lustració és el canal de comunicació amb què convivim cada dia, en la majoria d’espais de la nostra vida, ja sigui des del punt de vista tradicional com aplicada a les noves tecnologies és per aquest motiu que des d´APIC treballem per referenciar-la dins l’àmbit del comú, destacar la seva utilitat i necessitat.

A la web dels Junceda, podreu consultar els finalistes de cada categoria, així com els guanyadors i guanyadores d’aquest any.
Visita el web dels Premis Junceda